Over ons

Als ondernemer wil je vooral lekker bezig zijn met ondernemen. Randzaken die kunnen afleiden van je dagelijkse werkzaamheden zijn nuttig, maar niet waar je je tijd aan wil besteden. Wij zijn er voor je en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent. Ondernemen.

 

Hoe werkt het?

Kies welke randzaken we voor je uit handen kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan de administratie waarin we je gedeeltelijk, maar ook volledig in kunnen ontzorgen. Maar ook andere dingen zoals huisstijl, website of hosting. Wij zorgen er samen met onze partners voor dat je met een vast bedrag per maand risicoloos kunt ondernemen.

 

Bereken jouw maandbedrag

BedrijfLeasen maakt het mogelijk dat jij je pakket helemaal zelf kunt samenstellen en altijd kan aanpassen. Met onze online calculator bereken je snel en gemakkelijk je maandbedrag waarmee wij je kunnen ontzorgen. Zo hoef je niet alles in een keer te betalen, risicoloos ondernemen dus. Zo geregeld!

 

Expertise op ieder vlak

Wij zijn er om de startende ondernemers te helpen. We ondersteunen en ontzorgen graag daar waar behoefte aan is. Door middel van verschillende samenwerkingen met externe partijen die aangehaakt zijn, ontzorgen we op een breed vlak. Wil je graag aanhaken? Neem dan contact met ons op.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Bedrijfleasen.nl zorgt ervoor dat ik niet hoef na te denken over mijn administratie en het doen van mijn belastingaangifte, maar dat dit gewoon geregeld wordt. Zo kan ik me focussen op andere aspecten binnen mijn onderneming.

Sjoerd Hoek, Eigenaar Detailbaas.nl

Ik heb té groene vingers om bezig te zijn met randzaken waar anderen meer weet van hebben. Ik kan me beter focussen op klanten en projecten wanneer ik weet dat de rest van mijn bedrijfsactiviteiten op orde zijn. Door Bedrijfsleasen.nl lukt dat!

Rick Henskens, Eigenaar Plantgoed Tuinen

Door BedrijfLeasen weet ik zeker dat alles geregeld wordt. Erg fijn met persoonlijk contact en goede pricing!

Maud van de Wetering, Eigenaar Roze Pepers