FAQ

Hoe werkt bedrijfleasen.nl?

Wij van bedrijfleasen.nl willen jou als ondernemer je laten focussen of dat waar jij goed in bent, ondernemen. Met alle bijkomende zaken willen wij jou helpen en ontzorgen. Je kiest eenvoudig de zaken waar wij jou bij kunnen helpen, van financieel advies, naar marketing optimalisatie tot aan juridische zaken. Daarna bepaal jij de periode waarover jij je kosten wil uitsmeren. Hoe langer deze periode hoe lager de kosten per maand. Op basis van jouw keuzes ontvang je van ons een offerte en zullen wij contact met jou opnemen.

Voor welke ondernemer is bedrijfleasen.nl?

Bedrijfleasen.nl is er voor iedere soort ondernemer. Het concept van het uitsmeren van de kosten kan voor een startende ondernemer extra interessant zijn. Wij hebben professionals in dienst die al vele jaren ervaring hebben. Daarmee kunnen wij ook prima ondersteunen bij complexe vraagstukken. Ons doel is om iedere ondernemer op de gewenste manier te ontzorgen, zonder onnodige kosten.

Waarom zijn mijn maandelijkse kosten zo laag?

Bedrijfleasen.nl hanteert scherpe prijzen. Wij bieden jou de mogelijkheid om hoge start-up kosten over meerdere maanden/jaren te verspreiden. Deze twee gecombineerd stelt jou in staat om zonder hoge kosten je eigen onderneming te starten met de daarbij gewenste ondersteuning.

Heeft bedrijfleasen.nl alle kennis in huis?

Bij bedrijfleasen.nl zijn op dit moment een 4-tal professionals in dienst die jou ondersteunen en ontzorgen. Wij voeren dus het overgrote deel van de werkzaamheden zelf uit. Voor specifieke kennis hebben wij een netwerk van professionals waar wij nauw mee samenwerken.

Wat is het verschil tussen de verschillende pakketten?

Bedrijfleasen.nl biedt de mogelijkheid om jouw pakket van dienstverlening volledig zelfstandig te bepalen. Vanuit onze ervaring hebben wij een aantal standaard pakketten samengesteld waarvan wij denken dat we hiermee een ondernemer optimaal ondersteunen. Het verschil in pakketvorm zit vooral in de mate van ontzorging. Wil je veel zelf doen en alleen het noodzakelijke afnemen, dat kan. Wil jij jezelf volledig focussen op de ontwikkeling van je onderneming en gaan wij jou daarbij volledig ontzorgen, ook dat kan!

Werkt bedrijfleasen.nl alleen online of is er ook persoonlijk contact mogelijk?

Hoewel wij zoveel mogelijk online willen aanbieden streven wij er naar om ondernemers optimaal te kunnen ontzorgen. Waar onze focus op online dienstverlening ligt is er natuurlijk ook de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met onze adviseurs. Daar waar gewenst kunnen wij een adviesgesprek plannen op ons kantoor.

Wie bewaart al mijn documentatie?

Als wij jou als ondernemer gaan ontzorgen krijg je toegang tot ons portal. Daarmee kun je inloggen met jouw account en heb je direct toegang tot al jouw documenten. Wij zorgen ervoor dat alle documenten direct digitaal beschikbaar zijn voor jou.

Kan ik eenvoudig overstappen van mijn huidige boekhouder naar bedrijfleasen.nl?

Overstappen is eenvoudig. Bepaal de dienstverlening die je wenst te ontvangen via Bedrijfleasen.nl. Je ontvangt van ons, geheel vrijblijvend, een offerte met daarin de gekozen diensten. Indien jij je administratie op dit moment ergens anders hebt ondergebracht zullen wij contact opnemen met deze partij en zorgen voor een goede overdracht. Jij zal hier dus niets van merken.

Ik heb al een domeinnaam, wat nu?

Geen probleem. Geef ons aan waar je je huidige domeinnaam geregistreerd hebt en wij zullen hem gratis voor je verhuizen.

Ik heb al een hostingpakket, wat nu?

Geen probleem. Geef ons aan waar je je huidige hostingpakket geregistreerd hebt en wij zullen hem gratis voor je verhuizen.